BENKO TOURS 92 

BENKO TOURS 92 je firma koja je nastala 90-ih godina. Rezultati uspešnog poslovanja i koraci ka novim dostignućima napretka prevoza bili su sinonim našega rada, a naš cilj je da brzo, udobno i lako obavimo prevoz i učinomo ga zanimljivim.

Uspešno poslovanje vodi firma od 90-ih godina pa do danas. BENKO TOURS 92 se bavi prevozom putnika, gde ima znatno vidljive rezultate, kao i mnoge pohvalnice, zahvalnice i poštovanje koje firma uživa kod svojih putnika.
Osoblje odiše harmonijom i profesionalnošću na visokom nivou, te daje uvek maksimum za svakome ko svoje poverenje pokloni firmi BENKO TOURS 92. Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, možemo slobodno reći da firma ima ogroman stepen odgovornosti i kvaliteta u svom poslu.BENKO TOURS 92 već tri decenije obavlja posao prevoza putnika na mnogim domaćim i međunarodnim relacijama. Godinama u prilagođenim terminima prema potrebama putnika, naši autobusi saobraćaju prema Beogradu, Subotici, Prizrenu i Sarajevu, a takođe, naša vrlo atraktivna linija do Švedske, tačnije do grada Geteburga, pruža mogućnosti da svake nedelje u zavisnosti od potreba, na raspolaganju pružamo 1-3 najsavremenija autobusa koja prevoze putniike po najpovoljnijim cenama.Ono što izdvaja našu firmu je i jedna posebna povoljnost, a to je da ne naplaćujemo transtport prtljaga svojim putnicima u domaćim linijama, uvek izlazmo u susret prema njihovim potrebama odmora. Povoljnost i povlastice u vidu popusta, imaju naši stalni putnici, zatim penzioneri, studenti, te članovi udruženja koji su državnim zakonima oslobođeni plaćanja jednog dela karte za prevoz, a posebno deca i osobe sa posebnim potrebama.     Naše poslovanje se zasnima na međusobnom poverenju između nas i naših putnika, pa stoga najveću pažnju posvećujemo utiscima prema nama. To nas danas i izdvaja kao lidera u svom poslu i daje podstrek da budemo još bolji, pristupačniji i efikasniji.
                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                     VAMA NA USLUZI
                                                                                                                                                                                   VAŠ BENKO TOURS 92 

Powered by WebExpress
file:///C:/Users/Korisnik/Downloads/google901f9e40041363e8.html